Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

01. - 02. Srpanj 2021.

cITy upgrade 2021

Ovo nije još jedna Smart City konferencija. Ovo je događanje Udruge gradova koje okuplja one koji aktivno sudjeluju u razvoju lokalne zajednice i žele odgovore i rješenja za izazove s kojima se susreću. Održava se 1.-2.7.2020. u Umagu. Sudjelovanje je besplatno za članove.

Pozivamo vas na četvrtu “cITy upgrade” konferenciju Udruge gradova koja se održava 1.-2. srpnja 2021. godine u Umagu s početkom u 9 sati uz visoke standarde zdravstvene zaštite. Članovi Udruge gradova sudjeluju besplatno uz obaveznu prijavu dolaska.

Konferencija je namijenjena gradonačelnicima i gospodarskim partnerima, pročelnicima, donositeljima odluka u komunalnim i prometnim društvima te službenicima uključenima u planiranje i provedbu projekata i digitalnog razvoja.

Ključne teme konferencije odnose se na otpornost i oporavak gradova, digitalnu infrastrukturu i umjetnu inteligenciju.

Na prošlogodišnjoj konferenciji održanoj u partnerstvu s Gradom Rijekom glavne teme su bile status razvoja digitalne infrastrukture, optimalna organizacija digitalnih usluga, razvoj digitalnog građanstva i primjeri uspješnih pametnih rješenja. Glavni sugovornici su bili strani stručnjaci, resorni državni tajnici, istaknuti predstavnici lokalne samouprave i ključni infrastrukturni partneri. Program prošlogodišnje konferencije možete vidjeti na službenim stranicama konferencije http://cityupgrade.hr/

Videozapis dojmova sa prošlogodišnje konferencije možete pogledati na ovom linku, a snimke pojedinačnih predavanja i okruglih stolova na ovom linku.

Program ovogodišnje konferencije i mogućnost prijave potražite na http://cityupgrade.hr/ mjesec dana prije termina konferencije. Članovi se mogu prijaviti i putem one-click sustava u nastavku.

 

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija