Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

30. - 01. Srpanj 2022.

cITy upgrade 2022 [Osijek, live]

„cITy upgrade“ konferencija je mjesto poboljšanja koordinacije državnih i lokalnih vlasti u pogledu razvoja digitalne infrastrukture i povezanih pametnih rješenja. Na konferenciji se također promovira nekoliko uspješnih pametnih rješenja implementiranih u gradovima u Hrvatskoj.

Udruga gradova i Grad Osijek održat će petu po redu “cITy upgrade” konferenciju 30.6.-1.7.2022. godine u Osijeku uz pridržavanje najviših epidemioloških standarda. Sudjelovanje je besplatno za članove, ali obzirom na moguća ograničenja broja sudionika, registracija je obavezna.

Na prošlogodišnjoj konferenciji održanoj u partnerstvu s Gradom Umagom glavne teme su bile status razvoja digitalne infrastrukture, optimalna organizacija digitalnih usluga, razvoj digitalnog građanstva i primjeri uspješnih pametnih rješenja. Glavni sugovornici su bili strani stručnjaci, resorni ministri i državni tajnici, istaknuti predstavnici lokalne samouprave i ključni infrastrukturni partneri.

„cITy upgrade“ konferencija održava se isključivo u gradovima koji su se istaknuli svojom aktivnošću u radnoj skupini za informacijsko-komunikacijske tehnologije pri Udruzi gradova. Ove godine konferenciju ćemo održati u Hotelu Osijek u Osijeku 30.6.-1.7.2022. godine, a ključne teme konferencije su digitalna budućnost nordijskih gradova, nove hrvatske elektroničke usluge i servisi za gradove i javnost, elektroničko uredsko poslovanje i kibernetička sigurnost.

Prijave za sudjelovanje: http://cityupgrade.hr/events/cityupgrade2022/ 

Program konferencije: http://cityupgrade.hr/program-2022/

Video s prošlogodišnjeg događanja dostupan je na ovom linku (1 min), a video sa izjavama sudionika na ovom linku (7 min)

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija