Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

15. - 16. Lipanj 2023.

cITy upgrade 2023 (Split)

„cITy upgrade“ konferencija je mjesto poboljšanja koordinacije državnih i lokalnih vlasti u pogledu razvoja digitalne infrastrukture i povezanih pametnih rješenja. u Splitu 15.-16.6.2023. godine.

Udruga gradova i Grad Split održat će šestu po redu “cITy upgrade” konferenciju u Splitu 15.-16.6.2023. godine.

Sudjelovanje je besplatno za članove, ali obzirom na moguća ograničenja broja sudionika, registracija je obavezna. Članovi Udruge predregistraciju mogu napraviti u nastavku ove objave, a sve konferencijske informacije će se objavljivati na stranicama konferencije https://cityupgrade.hr/

Preferirani smještaj po povlaštenim cijenama je ograničen pa nas kontaktirajte za rane rezervacije.

 

Povezane vijesti:

cITy Upgrade konferencija opravdala (visoka) očekivanja!

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija