Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

13. - 14. Lipanj 2024.

cITy upgrade 2024, Opatija

Ovo nije još jedna Smart City konferencija. Ovo je događanje koje okuplja one koji aktivno sudjeluju u tehnološkom razvoju lokalne zajednice i žele odgovore i rješenja za izazove s kojima se susreću.

U dva dana bogatog programa s više od 30 predavača i panelista te više od 250 sudionika konferencija će dati odgovore na neka od gorućih pitanja vezanih uz umjetnu inteligenciju (AI) i kibernetičku sigurnost, pametno upravljanje prometom u gradovima, digitalnim rješenjima za jednostavnije upravljanje gradovima i interakcijama s građanima.

Posebni gosti konferencije su Gianluca Misuraca s Politehničkog sveučilišta u Madridu, izvršni direktor Master programa o umjetnoj inteligenciji u javnim službama (AI4GOV), i Joab Q. de Lang, digitalni strateg Grada Rotterdama čija su specijalnost digitalna inkluzija, kibernetička sigurnost, AI i etika. Njihova predavanja pružit će uvid u primjenu napredne tehnologije, te izazovima i mogućnostima digitalne transformacije gradova.

Ovogodišnja konferencija uvodi i koncept okruglih stolova, kako bi se omogućila dublja analiza određenih tema te omogućio neposredniji način rasprave i razmjene ideja.

Detaljan program i prijave primaju se na konferencijskom webu: https://cityupgrade.hr/

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija