21. Svibanj 2014.

CityNext – Dan lokalne i regionalne samouprave

Pozivamo Vas da nam se pridružite 21. svibnja 2014., na posebnom jednodnevnom događanju pod nazivom Microsoftov tjedan javne uprave: CityNext – Dan lokalne i regionalne samouprave, koji će se održati od 9 do 16 sati u prostorijama Microsofta Hrvatska, Horvatova 82, Zagreb, gdje će Microsoft dovesti vrhunske predavače iz područja interesantnih lokalnoj i regionalnoj samoupravi.

Transformirajte i unaprijedite svoje poslovanje primjenom inovativnih rješenja naših partnera, iskoristite moć poslovanja u oblaku za smanjenje troškova i povećanja učinkovitosti, osnažite zaposlenike s novim poslovnim uređajima te naprednim aplikacijama i omogućite inovacije na vaš način.

Dnevni red: CITYNEXT DAY

Pridružite nam se na Okruglom stolu na temu: Što mogu ponuditi moderne županije, općine i gradovi te saznajte kako uključiti građane i tvrtke u razvoj lokalne zajednice pružanjem personaliziranih usluga i rješenja orijentiranih na ljude, dijalogom putem društvenih mreža te potaknuti razvoj i ekonomski rast sa inicijativama otvorenih podataka.

Budući da je produktivnost jedna od primarnih ciljeva svake organizacije, razgovarati ćemo o Officeu 365 kao najboljim servisima za produktivnost kroz partnerska i korisnička iskustva kao i na CIE (Customer Immersion Experience) radionici na kojoj možete iskusiti rad u O365 te i sami procijeniti  da li se ti proizvodi se mogu primijeniti u vašem poslovanju.

Osim predavanja, imat ćete prilike iz prve ruke isprobati tablete i telefone pogonjene Microsoftovim Windows operativnim sustavom u Microsoft Show Roomu.

Pripremili smo Vam bogat i interesantan jednodnevni program, a ovo su samo neke od tema koje Vas očekuju. Detaljan dnevni red sa govornicima objavit ćemo uskoro.

Molimo vas da potvrdite sudjelovanje do 16. svibnja 2014. na e-mail: a-ninaba@microsoft.com

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?