Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

21. Svibanj 2014.

CityNext – Dan lokalne i regionalne samouprave

Pozivamo Vas da nam se pridružite 21. svibnja 2014., na posebnom jednodnevnom događanju pod nazivom Microsoftov tjedan javne uprave: CityNext – Dan lokalne i regionalne samouprave, koji će se održati od 9 do 16 sati u prostorijama Microsofta Hrvatska, Horvatova 82, Zagreb, gdje će Microsoft dovesti vrhunske predavače iz područja interesantnih lokalnoj i regionalnoj samoupravi.

Transformirajte i unaprijedite svoje poslovanje primjenom inovativnih rješenja naših partnera, iskoristite moć poslovanja u oblaku za smanjenje troškova i povećanja učinkovitosti, osnažite zaposlenike s novim poslovnim uređajima te naprednim aplikacijama i omogućite inovacije na vaš način.

Dnevni red: CITYNEXT DAY

Pridružite nam se na Okruglom stolu na temu: Što mogu ponuditi moderne županije, općine i gradovi te saznajte kako uključiti građane i tvrtke u razvoj lokalne zajednice pružanjem personaliziranih usluga i rješenja orijentiranih na ljude, dijalogom putem društvenih mreža te potaknuti razvoj i ekonomski rast sa inicijativama otvorenih podataka.

Budući da je produktivnost jedna od primarnih ciljeva svake organizacije, razgovarati ćemo o Officeu 365 kao najboljim servisima za produktivnost kroz partnerska i korisnička iskustva kao i na CIE (Customer Immersion Experience) radionici na kojoj možete iskusiti rad u O365 te i sami procijeniti  da li se ti proizvodi se mogu primijeniti u vašem poslovanju.

Osim predavanja, imat ćete prilike iz prve ruke isprobati tablete i telefone pogonjene Microsoftovim Windows operativnim sustavom u Microsoft Show Roomu.

Pripremili smo Vam bogat i interesantan jednodnevni program, a ovo su samo neke od tema koje Vas očekuju. Detaljan dnevni red sa govornicima objavit ćemo uskoro.

Molimo vas da potvrdite sudjelovanje do 16. svibnja 2014. na e-mail: a-ninaba@microsoft.com

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija