Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

23. Listopad 2019.

Dan Hrvatske 2019 u Austriji

Hrvatsko-austrijska trgovinska komora poziva vas na ovogodišnji Dan Hrvatske koji ce se održati 23. listopada u Raabi, u Raiffeisen-Landesbank Steiermark, Austrija.

Pokrovitelj ovogodišnjeg Dana Hrvatske u Štajerskoj je Ministarsto Republike Hrvatske za regionalni razvoj i EU-fondove.

Na skupu Dan Hrvatske 2019 govorit će se o EU-fondovima u Hrvatskoj u cilju unapređenja razmjene iskustava obiju zemalja pri korištenju EU-fondova te o proširenju mogućnosti za suradnju austrijskih i hrvatskih tvrtki pri zajedničkom korištenju europskih fondova i realizaciji konkretnih projekata.

Dvojezična e-pozivnica s detaljnijim informacijama i programom skupa:

EINLADUNG-POZIVNICA KROATIENTAG 2019

Molimo da svoje sudjelovanje prijavite najkasnije do 15. listopada 2019. putem e-mail adrese offi ce@cro-aut-chamber.at

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija