Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

28. Ožujak 2017.

Dodjela nagrada INpuls 2016.

Udruga gradova dodjeljuje priznanja jedinicama lokalne samouprave za inovacije i najbolju praksu u nekoliko područja djelovanja. Priznanje se dodjeljuje u sklopu projekta INpuls2016.

RADNI PROGRAM

utorak, 28. ožujka 2017., Zagreb, hotel Sheraton, Ulica kneza Borne 2

10.00 – 13.00 INPULS

10.00 – 11.00 Prijam dobrodošlice i registracija sudionika

11.00 – 13.00 Predstavljanje kategorija i najboljih praksi INpuls-a

GRAD GOSPODARSTVA – Ne govorimo o gospodarstvu, pokrećemo ga! – Biserka Sladović, savjetnica, Hrvatska udruga poslodavaca
Predstavljanje grada, dobitnika nagrade za najbolju praksu
GRAD SINERGIJE – Suradnja i sinergija grada i države – (ne)moguća misija? – Nives Kopajtich Škrlec, koordinator, Udruga gradova
Predstavljanje grada, dobitnika nagrade za najbolju praksu
GRAD GRAĐANA – Moj grad uključuje (i) građane – Vesna Lendić Kasalo, ovlaštena za obavljanje poslova ravnatelja Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske
Predstavljanje grada, dobitnika nagrade za najbolju praksu
GRAD KREATIVE – U kreativnim gradovima je ljepše – Ivana Nikolić Popović, predsjednica Hrvatskoga klastera konkurentnosti kreativnih i kulturnih industrija
Predstavljanje grada, dobitnika nagrade za najbolju praksu
GRAD SPORTA – Velimir Žunac, državni tajnik u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije
Predstavljanje grada, dobitnika nagrade za najbolju praksu

12.45 .- 13.00 Svečana dodjela priznanja INpuls nagrađenim gradovima

13.00 – 14.30 RUČAK

Napominjemo da u 14.30 sati počinje Tematska sjednica Skupštine Udruge gradova o financiranju i raspolaganju imovinom. Prijave za sjednicu Skupštine su ovdje.

Prijave za sudjelovanje na dodjeli priznanja INpuls2016 se provode putem registracijskog sustava na kraju ove stranice pritiskom na tipku “Prijavi se za sudjelovanje”. Dovoljan je jedan pritisak na tipku “Prijavi se za sudjelovanje” (idući pritisak je odjava) nakon čega će se vaše ime pojaviti na listi ispod, a na vašu e-mail adresu će stići potvrda o uspješnoj prijavi.

 

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija