Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

09. Srpanj 2020.

E-konferencija: Boosting innovation through public procurement in small Mediterranean municipality

U sklopu projekta Prominent MED koji u partnerstvu sa 6 međunarodnih partnera provode Grad Koprivnica i Regionalna energetska agencija Sjever, dana 9.7.2020. godine s početkom u 10.00h, održat će se digitalna konferencija „Jačanje inovacija kroz javnu nabavu u malom mediteranskom gradu“.

Jedna od točaka dnevnog reda konferencije je sumiranje ključnih lekcija naučenih tijekom provedbe postupaka javne nabave inovacija u mediteranskim zemljama uključenim u provedbu: Hrvatskoj, Italiji, Španjolskoj i Portugalu.

Nakon toga, uslijedit će okrugli stol na temu politika nabave inovacija u Europi, s vodećim europskim stručnjacima iz tog područja.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za besplatno sudjelovanje putem sljedeće poveznice: https://prominentmed-internationaldisseminationconference.eventbrite.it/.

Konferencija će se održati na engleskom jeziku.

Program:

 

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija