03. Prosinac 2020.

e-Twinning Cafe – Small Talk with Colleagues at Local Authorities

Gradovi iz Hrvatske pozvani su da se 3. prosinca uključe i sudjeluju u poludnevnom događanju koje, u okviru TWIN – Town Twinning between Turkey and the EU, organiziraju partneri iz Turske.

e-Twinning Café omogućit će barem virtualni susret predstavnika lokalnih vlasti, pružiti visoki stupanj interaktivnosti i umrežavanja. Partneri iz Turske smatraju da je povezivanje danas i važnije, posebno s obzirom na prostornu i fizičku udaljenost, uostalom, razmjena ideje i dobrih praksi i tako ne poznaje prepreke.

Program događanja:
Annex I- Agenda

Prijavnica i kratki upitnik s naznakom tema buduće suradnje:
Municipal_Info_format

Više o projektu TWIN:
TWIN-Info note

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?