Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

03. Prosinac 2020.

e-Twinning Cafe – Small Talk with Colleagues at Local Authorities

Gradovi iz Hrvatske pozvani su da se 3. prosinca uključe i sudjeluju u poludnevnom događanju koje, u okviru TWIN – Town Twinning between Turkey and the EU, organiziraju partneri iz Turske.

e-Twinning Café omogućit će barem virtualni susret predstavnika lokalnih vlasti, pružiti visoki stupanj interaktivnosti i umrežavanja. Partneri iz Turske smatraju da je povezivanje danas i važnije, posebno s obzirom na prostornu i fizičku udaljenost, uostalom, razmjena ideje i dobrih praksi i tako ne poznaje prepreke.

Program događanja:
Annex I- Agenda

Prijavnica i kratki upitnik s naznakom tema buduće suradnje:
Municipal_Info_format

Više o projektu TWIN:
TWIN-Info note

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija