Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

19. Lipanj 2020.

Eko-Adria organizira “RADIONICU za komunalne, prometne i poljoprivredne redare – izrada akata” u Korenici

Radionica za komunalne, prometne i poljoprivredne redare – izrada akata” u organizaciji tvrtke Eko-Adria d.o.o. održava se u Korenici, 19. 6. 2020. (petak) na lokaciji: Zgrada KIC-a, Trg Svetog Jurja 19, Korenica.

Eko-Adria ponovo započinje s održavanjem radionica u skladu sa svim preporukama nacionalnog stožera, a vezano za infekciju COVID 19 virusom. S obzirom na preporuke, broj mjesta na radionici ograničen je na 15 osoba kako bi se osigurao dovoljan razmak između polaznika. Pri prijavi svakom sudioniku osigurana je maska, a bit će pripremljena i dezinfekcijska sredstva.

Preporučamo da se prijavite što ranije i osigurate svoje mjesto na radionici!

Cilj ove radionice je obuka komunalnih, prometnih i poljoprivrednih redara za učinkovito vođenje prekršajnih postupaka po Zakonu o prekršaju i po Zakonu o upravnom postupku temeljem odredbi odluka o komunalnom redu, zakonskih i podzakonskih propisa. Na radionici predavači će vas upoznati i s novom zakonskom regulativom i zakonima i pravilnicima.

Osim redara, na radionicu su pozvani i pročelnici za komunalni sustav kao i članove koordinacijskih radnih skupina za zaštitu životinja u županijama.

Na radionici će polaznici sastavljati akte po zadanim prekršajima i konkretnim situacijama s kojima se susreću u svom radu.

Program seminara

Cijena seminara: 1.600,00 kn (Oslobođeno plaćanja PDV-a temeljem članka 90. Zakona o porezu na dodanu vrijednost.)

Popunjenu prijavnicu Prijavnica- seminar 19.6.2020._Korenica dostaviti na e-mail adresu: ekoadria@ekoadria.hr

Plaćanje se vrši po ponudi koja će vam biti dostavljena po prijavi.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija