18. Lipanj 2020.

Eko-Adria organizira “RADIONICU za komunalne, prometne i poljoprivredne redare – izrada akata” u Zagrebu

“Radionica za komunalne, prometne i poljoprivredne redare – izrada akata” u organizaciji tvrtke Eko-Adria d.o.o. održava se u Zagrebu, 18. 6. 2020. (četvrtak) na lokaciji: Ustanova za cjeloživotno obrazovanje CTZ, Ul. Brešćenskog 4, Zagreb.

Eko-Adria ponovo započinje s održavanjem radionica u skladu sa svim preporukama nacionalnog stožera, a vezano za infekciju COVID 19 virusom. S obzirom na preporuke, broj mjesta na radionici ograničen je na 15 osoba kako bi se osigurao dovoljan razmak između polaznika. Pri prijavi svakom sudioniku osigurana je maska, a bit će pripremljena i dezinfekcijska sredstva.

Preporučamo da se prijavite što ranije i osigurate svoje mjesto na radionici!

Cilj ove radionice je obuka komunalnih, prometnih i poljoprivrednih redara za učinkovito vođenje prekršajnih postupaka po Zakonu o prekršaju i po Zakonu o upravnom postupku temeljem odredbi odluka o komunalnom redu, zakonskih i podzakonskih propisa. Na radionici predavači će vas upoznati i s novom zakonskom regulativom i zakonima i pravilnicima.

Osim redara, na radionicu su pozvani i pročelnici za komunalni sustav kao i članove koordinacijskih radnih skupina za zaštitu životinja u županijama.

Na radionici će polaznici sastavljati akte po zadanim prekršajima i konkretnim situacijama s kojima se susreću u svom radu.

Program seminara

Cijena seminara: 1.600,00 kn (Oslobođeno plaćanja PDV-a temeljem članka 90. Zakona o porezu na dodanu vrijednost.)

Popunjenu prijavnicu Prijavnica- seminar 18.6.2020._Zagreb dostaviti na e-mail adresu: ekoadria@ekoadria.hr

Plaćanje se vrši po ponudi koja će vam biti dostavljena po prijavi.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?