10. Srpanj 2020.

Eko Adria radionica – Upravljanje otpadom u reciklažnom/mobilnom reciklažnom dvorištu i rad u e-ONTO aplikaciji (Baška Voda)

Tvrtka Eko.-Adria d.o.o. organizira radionicu s temom: Upravljanje otpadom u reciklažnom / mobilnom reciklažnom dvorištu i Rad u e-ONTO aplikaciji.

Upravljanje otpadom u reciklažnom dvorištu i mobilnom reciklažnom dvorištu: kojim uvjetima mora udovoljavati reciklažno i mobilno reciklažno dvorište, označavanje reciklažnog i mobilnog reciklažnog dvorišta, obveze osobe koja upravlja reciklažnim dvorištem, koje vrste otpada primati u reciklažno i mobilno reciklažno dvorište, obveza vođenja e-ONTO očevidnika putem e-ONTO aplikacije, kako ispravno i u što većoj količini odvajati otpad.

Rad u e-ONTO aplikaciji: otvaranje e-ONTO aplikacije, registracija i prijava u sustav, otvaranje novog e-ONTO i e-ONTO-P obrasca, unos podataka u e-ONTO i e-ONTO-P obrasce, otvaranje novog pratećeg lista e-PL-O, preuzimanje/odbijanje e-PL-O od strane prijevoznika otpada, preuzimanje e-PL-O od strane preuzimatelja otpada, promjena podataka u e-PL-O (inicirano od strane primatelja), unos korekcije stanja e-ONTO obrasce, storno zapisa u e-ONTO obrascu, zatvaranje ONTO/ONTO-P obrasca.

Program edukacije _Uprav. rec. dv. i rad u e_ONTO app

Radionica će se održati u petak 10.7.2020. godine u GRAND HOTELU SLAVIA****, Obala Sv. Nikole 71, 21320 Baška Voda
Cijena kotizacije: 1.000,00 kn + PDV po osobi
Postupak prijave: Ispunjenu prijavnicu poslati na e-mail: ekoadria@ekoadria.hr
Prijavnica-radionica-10.7.2020._Baška-Voda

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?