Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

09. - 10. Srpanj 2020.

Eko Adria seminar – Što je preostalo od zakonske regulative za izradu cjenika za javnu uslugu prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada? (Baška Voda)

Tvrtka Eko Adria organizira seminar – Što je preostalo od zakonske regulative za izradu cjenika za javnu uslugu prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada?

Program seminar 9. i 10. 7.2020._Baška Voda

Seminar će se održati u četvrtak i petak 9. i 10.7.2020. godine u GRAND HOTELU SLAVIA****, Obala Sv. Nikole 71, 21320 Baška Voda
Cijena kotizacije: 1.700,00 kn + PDV po osobi
Postupak prijave: Ispunjenu prijavnicu poslati na e-mail: ekoadria@ekoadria.hr
Prijavnica-seminar-9.-i-10.-7.2020._Baška-Voda

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija