01. - 02. Srpanj 2020.

EU projekti za razvoj i međunarodnu suradnju JLPS-a – od ideje do realizacije: Program Europa za građane 2014.-2020.

Dvodnevna interaktivna radionica koja putem stručnih predavanja, vježbi, grupnog i individualnog rada upoznaje sudionike s osnovnim elementima projektnog ciklusa (PCM) te temeljnim pojmovima, ciljevima, prioritetima, specifičnostima i načinom prijave projekata na program Unije Europa za građane.

Program je namijenjen financiranju projekata općina, gradova i županija, a koji se bave poticanjem građana/ki Europe na promišljanje zajedničkih vrijednosti poput mira, slobode, ravnopravnosti, pravednosti, solidarnosti i prakticiranje demokratske političke kulture kroz građansku participaciju, volontiranje, međukulturalni dijalog, međusektorsku suradnju, zaštitu manjina, itd. Više informacija možete pronaći ovdje.

Detaljnije informacije i obrazac prijavnice možete pronaći u rasporedu programa na internetskoj stranici Škole https://dsju.hr/dsju/calendar/workshop/list/category/show_all/01-07-2020 , a na edukacije se prijaviti otvaranjem korisničkog profila na stranici Škole (ako ga već niste otvorili), popunjavanjem online obrasca prijavnice koju je zatim potrebno ispisati na pisaču te potpisanu i skeniranu učitati u sustav. Detaljne upute o postupku prijave možete pronaći na http://www.dsju.hr/official-documents/DSJU_upute_brosura.pdf.

Napominjem kako je zbog situacije s covidom-19 maksimalan broj sudionika ograničen na 12, pa zainteresiranima sugeriramo da se prijave što ranije, najkasnije do petka 26. lipnja 2020.

Radionicu će održati trenerice Željka Markulin i Saša Šegrt iz Ureda za udruge Vlade RH.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?