Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

01. - 02. Srpanj 2020.

EU projekti za razvoj i međunarodnu suradnju JLPS-a – od ideje do realizacije: Program Europa za građane 2014.-2020.

Dvodnevna interaktivna radionica koja putem stručnih predavanja, vježbi, grupnog i individualnog rada upoznaje sudionike s osnovnim elementima projektnog ciklusa (PCM) te temeljnim pojmovima, ciljevima, prioritetima, specifičnostima i načinom prijave projekata na program Unije Europa za građane.

Program je namijenjen financiranju projekata općina, gradova i županija, a koji se bave poticanjem građana/ki Europe na promišljanje zajedničkih vrijednosti poput mira, slobode, ravnopravnosti, pravednosti, solidarnosti i prakticiranje demokratske političke kulture kroz građansku participaciju, volontiranje, međukulturalni dijalog, međusektorsku suradnju, zaštitu manjina, itd. Više informacija možete pronaći ovdje.

Detaljnije informacije i obrazac prijavnice možete pronaći u rasporedu programa na internetskoj stranici Škole https://dsju.hr/dsju/calendar/workshop/list/category/show_all/01-07-2020 , a na edukacije se prijaviti otvaranjem korisničkog profila na stranici Škole (ako ga već niste otvorili), popunjavanjem online obrasca prijavnice koju je zatim potrebno ispisati na pisaču te potpisanu i skeniranu učitati u sustav. Detaljne upute o postupku prijave možete pronaći na http://www.dsju.hr/official-documents/DSJU_upute_brosura.pdf.

Napominjem kako je zbog situacije s covidom-19 maksimalan broj sudionika ograničen na 12, pa zainteresiranima sugeriramo da se prijave što ranije, najkasnije do petka 26. lipnja 2020.

Radionicu će održati trenerice Željka Markulin i Saša Šegrt iz Ureda za udruge Vlade RH.

 

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija