Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

22. - 24. Svibanj 2024.

Europski forum o urbanom šumarstvu

Europski forum o urbanom šumarstvu održat će se u Zagrebu od 22. do 24. svibnja 2024. godine.

Ova konferencija je jedna od najznačajnijih u Europi s temama vezanima za urbano šumarstvo, urbanu zelenu infrastrukturu, gospodarenje i upravljanje zelenim površinama.

Konferencijski dio bit će na Fakultetu šumarstva i drvne tehnologije dok će izleti koji se održavaju svaki dan obuhvatiti najzanimljivije zelene prostore grada Zagreba. Dodatan dan konferencije, 25.5. (subota) bit će organiziran izlet izvan Zagreba u neki od susjednih gradova.

Sažetke možete prijavit za konferenciju čija je glavna tema Urban Forests for All. Na hrvatskoj stranici konferencije (ovdje) možete pronaći najvažnije informacije o konferenciji (teme i kotizacija) kao i ostale bitne poveznice.

Rok za prijavu sažetaka je 31. siječanj 2024., radni jezik konferencije je engleski te barem jedan od koautora treba sudjelovati na konferenciji kako bi sažetak bio otisnut u Book of Abstracts.

Ukoliko će biti otvorene prijave i registracija za slušatelje/posjetitelje konferencije.

Događaj u Hrvatskoj zajednički organiziraju Hrvatski šumarski institut, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, Hrvatsko šumarsko društvo (Sekcija za urbano šumarstvo) i Hrvatske šume.

Za sva pitanja vezano za sam događaj, potencijalnu suradnju ili sudjelovanje slobodno se obratite dr. sc. Martini Kičić, putem e-mail adrese: konferencije na efuf2024@sumins.hr

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija