13. - 15. Listopad 2021.

From here to where? [Online]

Major Cities of Europe – IT Users Group i Općina Larissa (Grčka) organiziraju online konferenciju “From here to where? Succeed in the post-covid transformation” od 13.-15.10.2021. godine. Sudjelovanje je besplatno uz prethodnu registraciju.

Na konferenciji očekujemo raspravu o ključnim pitanjima za gradove:

1. Jesu li digitalno, zeleno, održivo i sigurnost prioriteti?
  2. Imate li pristup znanjima i vještinama potrebnim za te promjene?
  3. Vjerujete da će se vaše liderske vještine unaprijediti?
  4. Hoće li covid preoblikovati rad i radne prostore?
  5. Želite li učiti i podijeliti vaša iskustva sa kolegama iz Europe u otvorenom nekomercijalnom okruženju?

Više detalja na https://www.majorcities.eu/2021-larissa/

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?