Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

15. Prosinac 2019.

HRT-ov humanitarni koncert “Uz nas niste sami-Za osmijeh djeteta u bolnici”

Savez društava “Naša djeca”Hrvatska, zajedno sa udrugom “Smiješak za sve”, nositelj je ovogodišnjeg humanitarnog projekta  i završne emisije “Uz nas niste sami”, koja će se održati 15. prosinca na HTV1 te je posvećen  djeci kojoj je potrebno osigurati dugotrajno liječenje u dva županijska klinička bolnička centra (Osijek i Rijeka) te odraslima s invaliditetom u Centru za rehabilitaciju Stančić.

HRT Humanitarni koncert „Uz nas niste sami – Za osmijeh u srcu“ održat će se u nedjelju, 15. prosinca, od 17,15 do 19,00 sati u studiju HRT-a.

Pozivamo vas da rezervirate vrijeme i najavite svoj dolazak, ukoliko ste zainteresirani biti gosti u publici i uživo gledati humanitarni koncert.

Budući da organizatori, zajedno s partnerima iz Udruge „Smiješak za sve“, osiguravaju goste u publici, potrebno je da im vrlo brzo povratno javite koliko mjesta želite da vam rezerviraju (Vi i osoba/e u pratnji), radi organizacije i pravovremene prijave na HRT.

Informaciju možete povratno javiti na anna@savez-dnd.hr ili lana@savez-dnd.hr

Organizatori se nadaju dobrom odazivu, a kada humanitarna linija za pozive bude otvorena,  mole vas da i vi zovete i donirate kako bi prikupili dovoljno sredstava za opremanje soba za palijativnu skrb u dvije bolnice i tako dali svoj doprinos te pomogli malenim pacijentima u okviru akcije “Za osmijeh djeteta u bolnici”.

Iz Stručne službe Saveza DND unaprijed zahvaljuju na prijavama i pozivima.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija