Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

15. Veljača 2024.

Izjava o fiskalnoj odgovornosti vezano uz Izmjene i dopune Zakona o fiskalnoj odgovornosti iz srpnja 2023. – ONLINE Izlaganje dr. sc. Zdjelar

Udruga gradova organizira online izlaganje dr. sc. Robertine Zdjelar na kojemu će biti riječi o promjenama koje su uslijedile temeljem stupanja na snagu Izmjena i dopuna Zakona o fiskalnoj odgovornosti iz srpnja 2023. godine (“Narodne novine” br. 83/23).

Između ostaloga, promjene se odnose na proširenje obveznika podnošenja Izjave o fiskalnoj odgovornosti, a što je propisano člankom 4. stavkom 5. „odredbe ovoga Zakona na odgovarajući način primjenjuju se i na trgovačka društva i druge pravne osobe nad kojima obveznici primjene ovoga Zakona upisani u registre iz stavaka 1., 3. i 4. ovoga članka imaju pojedinačno ili kumulativno većinsko vlasništvo/suvlasništvo ili su njihovi osnivači.“

Online izlaganje održava se 15. veljače od 14 do 16 sati.

Prethodna prijava nije obavezna, sudjelovanje se ne naplaćuje, a vas molimo da ovu najavu proslijedite svim zainteresiranim osobama/obveznicima primjene propisa.

LINK za uključivanje

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija

Lokalna Hrvatska