20. Svibanj 2021.

U cilju podržavanja Smjernica Antikorupcijskog izvješća Europske komisije iz veljače 2014., Vlada Republike Hrvatske 30. prosinca 2020. prihvatila je ANTIKORUPCIJSKI PROGRAM za trgovačka društva u većinskom vlasništvu jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave za razdoblje od 2021. do 2022. godine te preporučila trgovačkim društvima u većinskom vlasništvu JLP(R)S-a njegovu implementaciju.

Sukladno toj preporuci CODUPO Compliance kreirao je online radionicu Izrada akcijskog plana i izvješća Antikorupcijskog programa u društvima u vlasništvu države i JLP(R)S.

Radionica se održava 20. 05. 2021. i vodi je Ljerka Kisić Nikolić, Voditeljica funkcije usklađenosti u Hrvatskoj banci za obnovu i razvitak – HBOR.

Radionica obuhvaća izradu plana Programa i izvješća te povezanost Antikorupcijskog programa s Etičkim kodeksom i drugim pravnim i ostalim internim aktima. Više o radionici možete pogledati na https://www.codupo.hr/izrada-akcijskog-plana-i-izvjesca-antikorupcijskog-programa-u-drustvima-u-vlasnistvu-drzave-i-jlprs/

Cijena radionice je 990,00 Kn + PDV.
Članice Udruge gradova imaju 15% popusta, pa cijena iznosi: 841,50 Kn + PDV.

Tvrtka CODUPO Compliance specijalizirana je u području usklađenosti i izgradnje etičkih kompetencija.
Više o CODUPO Compliance možete pogledati na http://www.codupo.hr/

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?