Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

26. Ožujak 2021.

E-radionica Izrada akcijskog plana i izvješća Antikorupcijskog programa u društvima u vlasništvu države i JLP(R)S

U cilju podržavanja Smjernica Antikorupcijskog izvješća Europske komisije iz veljače 2014., Vlada Republike Hrvatske 30. prosinca 2020. prihvatila je ANTIKORUPCIJSKI PROGRAM za trgovačka društva u većinskom vlasništvu jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave za razdoblje od 2021. do 2022. godine te preporučila trgovačkim društvima u većinskom vlasništvu JLP(R)S-a njegovu implementaciju.

Sukladno toj preporuci kreirana je online radionica Izrada akcijskog plana i izvješća Antikorupcijskog programa u društvima u vlasništvu države i JLP(R)S.

Radionica je predviđena za 26. 03. 2021. i vodi je Ljerka Kisić Nikolić, Voditeljica funkcije usklađenosti u Hrvatskoj banci za obnovu i razvitak – HBOR. Radionica obuhvaća izradu plana Programa i izvješća te povezanost Antikorupcijskog programa s Etičkim kodeksom i drugim pravnim i ostalim internim aktima.

Više o radionici:
https://www.codupo.hr/izrada-akcijskog-plana-i-izvjesca-antikorupcijskog-programa-u-drustvima-u-vlasnistvu-drzave-i-jlprs/

Cijena radionice je 990,00 Kn + PDV, a za članice Udruge gradova osiguran je popust od 15%.

Organizator radionice, tvrtka CODUPO, specijalizirana je za područje usklađenosti i etike.
Više informacija možete pogledati na: http://www.codupo.hr/

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija