26. Ožujak 2021.

E-radionica Izrada akcijskog plana i izvješća Antikorupcijskog programa u društvima u vlasništvu države i JLP(R)S

U cilju podržavanja Smjernica Antikorupcijskog izvješća Europske komisije iz veljače 2014., Vlada Republike Hrvatske 30. prosinca 2020. prihvatila je ANTIKORUPCIJSKI PROGRAM za trgovačka društva u većinskom vlasništvu jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave za razdoblje od 2021. do 2022. godine te preporučila trgovačkim društvima u većinskom vlasništvu JLP(R)S-a njegovu implementaciju.

Sukladno toj preporuci kreirana je online radionica Izrada akcijskog plana i izvješća Antikorupcijskog programa u društvima u vlasništvu države i JLP(R)S.

Radionica je predviđena za 26. 03. 2021. i vodi je Ljerka Kisić Nikolić, Voditeljica funkcije usklađenosti u Hrvatskoj banci za obnovu i razvitak – HBOR. Radionica obuhvaća izradu plana Programa i izvješća te povezanost Antikorupcijskog programa s Etičkim kodeksom i drugim pravnim i ostalim internim aktima.

Više o radionici:

Cijena radionice je 990,00 Kn + PDV, a za članice Udruge gradova osiguran je popust od 15%.

Organizator radionice, tvrtka CODUPO, specijalizirana je za područje usklađenosti i etike.
Više informacija možete pogledati na: http://www.codupo.hr/

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?