Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

20. Siječanj 2022.

Javna nabava usluga privatne zaštite – savjetovanje

Hrvatski ceh zaštitata poziva organizira nacionalno hibridno strukovno savjetovanje „Javna nabava usluga privatne zaštite“ koje će se održati u četvrtak 20.01.2022., s početkom u 10.00 sati i predviđenim trajanjem do 12.00, putem Zoom aplikacije.

Savjetovanje se održava u organizaciji Hrvatskog ceha zaštitara – strukovne zaštitarske komore uz podršku i sudjelovanje Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a RH, Hrvatske gospodarske komore, Udruge gradova u Republici Hrvatskoj i časopisa Zaštita.

O SAVJETOVANJU
Zakon o privatnoj zaštiti (NN 16-20), primjenjuje se na sve dionike koji na bilo koji način sudjeluju u sustavu privatne zaštite – javni sektor, lokalna samouprava, korisnici u realnom sektoru, proizvođači, uvoznici, građevinski i drugi sektori. Zakonom o privatnoj zaštiti propisano je da usluge privatne zaštite mogu javno nuditi i ugovarati samo ona pravne osobe i obrtnici koji imaju odobrenje za djelatnost privatne zaštite, i da se poslovi privatne zaštite moraju zasebno ugovarati.
Evidentno je da se i nadalje u da se prilikom raspisivanja i provođenja javnih natječaja iz pružanja usluga privatne zaštite, ne primjenjuju i poštuju odredbe Zakona o privatnoj zaštiti (NN 16-20).
Savjetovanje je namijenjeno svim obveznicima provođenja javne nabave u Republici Hrvatskoj, pružateljima usluga – ovlaštenim pravnim osobama i obrtima za poslove privatne zaštite, stručnjacima i praktičarima javne nabave u Republici Hrvatskoj.

PREDAVAČI I PANELISTI
– Sandro Šegedin, voditelj Inspekcije za privatnu zaštitu i detektivske poslove, Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a RH
– Anton Tomljanović, voditelj Odjela za nadzor Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja
– Dražen Lučić, Voditelj Odjela za informacijsku sigurnost, Hrvatska gospodarska komora
– Renata Dončević, Radni odbor za projektiranje zaštite Ceha zaštitara
– Ivan Funčić, Potpredsjednik Ceha zaštitara za tjelesnu zaštitu
– Iva Poleto Pavlović, Savjetnica, Središnji državni ured za središnju javnu nabavu
– Lidija Stolica, predsjednica, Hrvatski ceh zaštitara

SUDJELOVANJE I PRIJAVA ZA SAVJETOVANJE
Molimo prijavite odmah Vaše sudjelovanje putem https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_ea8_8wtGSsKWPBlZD97Drw

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija