Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

02. Listopad 2018.

FINALNI PROGRAM javne rasprave „Decentralizacija u Hrvatskoj: sadašnje stanje i perspektiva“

Javna rasprava o decentralizaciji, kao završno događanje nakon niza održanih regionalnih rasprava, održava se u utorak 2. listopada 2018. od 11 do 13sati u Novinarskom domu, Perkovčeva 2 u Zagrebu.

Na taj način Centar Miko Tripalo, Friedrich-Ebert-Stiftung i Udruga gradova žele rezimirati najavljivano i planirano u kontekstu decentralizacije koja je svojevremeno bila “atraktivna” tema, a danas se u Hrvatskoj ili ne razumije, ili ne želi.

Ljubazno molimo da potvrdite sudjelovanje najkasnije do 28. rujna 2018. godine na email: nemet@tripalo.hr

FES – 02.10. Decentralizacija_Zagreb_finalni program

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija