Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

16. Travanj 2019.

Promicanje održive javne nabave u lokalnim vlastima, razmjena francuskih i hrvatskih iskustava

Francusko veleposlanstvo u Hrvatskoj, Udruga gradova u Republici Hrvatskoj i Zelena mreža aktivističkih grupa, organiziraju stručni skup o održivoj i inovativnoj javnoj nabavi koji će se održati 16. travnja 2019. u Zagrebu.

Događaj pod nazivom «Promicanje održive javne nabave u lokalnim vlastima, razmjena francuskih i hrvatskih iskustava» održat će se u Kući Europe (Ulica Augusta Cesarca 4) s početkom u 9:30 sati. Ovaj stručni skup ima za cilj senzibilizirati predstavnike lokalnih vlasti o prednostima koje donosi održiva javna nabava, bilo da se radi o zelenoj, inovativnoj ili društveno odgovornoj javnoj nabavi.

Program možete preuzeti ovdje.

Sudjelovanje na događaju je besplatno i slobodno uz prethodnu prijavu – članovi Udruge gradova mogu se automatski prijaviti za sudjelovanje putem gumba ispod (morate biti prijavljeni/registrirani na web stranicama). Molimo vas da svoj dolazak potvrdite do 12. travnja 2019. godine.

Za parkiranje osobnih vozila sudionicima koji dolaze izvan Zagreba predlažemo korištenje garaže na Langovom trgu.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija