06. Veljača 2020.

[Karlovac] Interaktivna radionica programa Europa za građane 2014.-2020.

Ured za udruge Vlade RH, kao nacionalna kontakt točka programa Europa za građane 2014 -2020 s ciljem što kvalitetnije pripreme projektnih prijedloga na predstojeće natječaje, održat će interaktivnu kreativnu radionicu s potencijalnim prijaviteljima. Svrha radionice je sudionike/ice upoznati s mjerama i prioritetima programa Europa za građane za 2020. godinu, te im pružiti savjetodavnu potporu u razradi projektnih ideja i njihove programske i  tehničke pripreme.

Radionica će se održati u četvrtak, 6. veljače 2020. godine, u Karlovcu, u Centru za mlade Grabrik, Maksimilijana Vrhovca 13, od 10:00-16:00 sati.

Radni program radionice.

Zbog ograničenog broja mjesta, broj prijava po organizaciji je maksimalno 2 osobe.

Prijave je moguće izvršiti isključivo putem prijavnice, najkasnije do utorka, 4. veljače 2020., do 12h, nakon čega će Vam biti poslana potvrda sudjelovanja.

Troškove prijevoza i eventualnog smještaja snose sudionici, dok Ured za udruge Vlade RH osigurava materijale i osvježenja tijekom radionice.

Kontakt za dodatne informacije: e-mail europazagradane@udruge.vlada.hr , tel 01/45 99 810.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?