Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

06. Veljača 2020.

[Karlovac] Interaktivna radionica programa Europa za građane 2014.-2020.

Ured za udruge Vlade RH, kao nacionalna kontakt točka programa Europa za građane 2014 -2020 s ciljem što kvalitetnije pripreme projektnih prijedloga na predstojeće natječaje, održat će interaktivnu kreativnu radionicu s potencijalnim prijaviteljima. Svrha radionice je sudionike/ice upoznati s mjerama i prioritetima programa Europa za građane za 2020. godinu, te im pružiti savjetodavnu potporu u razradi projektnih ideja i njihove programske i  tehničke pripreme.

Radionica će se održati u četvrtak, 6. veljače 2020. godine, u Karlovcu, u Centru za mlade Grabrik, Maksimilijana Vrhovca 13, od 10:00-16:00 sati.

Radni program radionice.

Zbog ograničenog broja mjesta, broj prijava po organizaciji je maksimalno 2 osobe.

Prijave je moguće izvršiti isključivo putem prijavnice, najkasnije do utorka, 4. veljače 2020., do 12h, nakon čega će Vam biti poslana potvrda sudjelovanja.

Troškove prijevoza i eventualnog smještaja snose sudionici, dok Ured za udruge Vlade RH osigurava materijale i osvježenja tijekom radionice.

Kontakt za dodatne informacije: e-mail europazagradane@udruge.vlada.hr , tel 01/45 99 810.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija