26. Siječanj 2023.

Konferencija “Deplinofikacija Hrvatske do 2035.”

Zelena akcija poziva vas na konferenciju naziva “Deplinofikacija Hrvatske do 2035.” koja će se održati 26. siječnja 2023. od 9.30 do 14.30 sati u Novinarskom domu (Perkovčeva 2, Zagreb).

U prvom dijelu konferencije bit će predstavljena “Studija deplinofikacije Republike Hrvatske”, a u drugom će biti održana panel rasprava na temu deplinofikacije odnosno napuštanja korištenja plina u sektorima toplinarstva i električne energije.

Studiju je za Zelenu akciju izradila Udruga za održivi razvoj energetskih sustava (voditelj studije: prof. dr. sc. Neven Duić).
U program je uključen i ručak.

Poziv i program:

Poziv na konferenciju Deplinofikacije HR_26.1.2023

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?