15. Siječanj 2020.

Konferencija „Djelovanje zajednice kao rješenje za energetsko siromaštvo“

Nacionalna konferencija „Djelovanje zajednice kao rješenje za energetsko siromaštvo“ održava se u Zagrebu, na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER), 15. siječnja 2020. godine te predstavlja završni događaj projekta FER-a rješenja za bolju zajednicu.

Cilj konferencije, čiji su organizatori FER i DOOR (Društvo za oblikovanje održivog razvitka) je predstaviti problem energetskog siromaštva iz perspektive uzroka, posljedica te mogućih rješenja.

Događaj je namijenjen predstavnicima nadležnih tijela državne uprave, jedinica lokalnih i regionalnih samouprava, regionalnih energetskih agencija, stručnjacima, predstavnicima visokoobrazovnih institucija, medijima, predstavnicima organizacija civilnog društva i zainteresiranoj javnosti.

Na navedenim poveznicama možete preuzeti poziv i program konferencije.

Sudjelovanje na konferenciji prijavite putem online obrasca.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?