Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

16. - 17. Rujan 2021.

Konferencija Hrvatske gospodarske komore o održivosti i društveno odgovornom poslovanju

Konferencija će imati snažnu međunarodnu i europsku dimenziju. U programu konferencije sudjelovat će vrhunski predavači kao što su: Paul Polman, dugogodišnji predsjednik uprave Unilevera te suosnivač konzultantske kuće IMAGINE usmjerene na postizanje Ciljeva održivog razvoja UN-a; svjetski poznat Jakob Trollbäck, nositelj autorskih prava i kreator vizualnog identiteta UN-ovih Ciljeva održivog razvoja, poznatih kao Globalni ciljevi (SDGs); John Heinsen, svjetski poznat producent koji aktivno radi na promicanju održivosti; Nicolas De Santis, tehnološki inovator i predvodnik u primjeni politika održivosti u poslovanju; te Sasja Beslik, jedan od najutjecajnijih stručnjaka današnjice u održivom financiranju i vodeći influencer za navedeno područje. Naravno, svoj veliki doprinos kvaliteti i aktualnosti programa konferencije dat će i predstavnici hrvatskih organizacija, institucija i poslovne zajednice.

U fokusu konferencije bit će dvije ključne teme:
• Propitivanje i sagledavanje uloge i načina djelovanja poslovne zajednice u svijetu u kojem se krize više ne mogu rješavati pojedinačno, već zajedno: bile to ekonomske reforme, pandemija COVID-19 ili klimatska kriza.
• Komunikacija i edukacija za održivi razvoj i postizanje Ciljeva održivog razvoja UN-a, kako ih učiniti jednostavnima, pristupačnima i poticajnima.

Kako budućnost ostaje na mladima, prvi dan konferencije usmjeren je na uključivanje i edukaciju mladih o održivosti – od djece do studenata. Drugi dan posvećen je poslovnom sektoru, a teme uključuju održivo poslovanje, upravljanje i financiranje usmjereno na održivost.

Program konferencije dostupan je https://corakcelerator.hgk.hr/podrzimo-odrzivo
Konferenciju možete pratiti on-line, ali je prethodno potrebno prijaviti se https://www.hgk.hr/konferenciju-podrzimo-odrzivo_2020-conference-we-sustain-sustainability_2020

Zbog epidemioloških mjera broj sudionika u dvorani Kuće umjetnosti Arsen je ograničen pa ljubazno molimo da se izravno javite dr. sc. Mariji Šćulac Domac, direktorici Sektora za industriju i održivi razvoj HGK, ako želite fizički sudjelovati na konferenciji. Kontakt mail je msculac@hgk.hr.

Za sve druge informacije vezano uz praćenje konferencije možete se javiti gđi Petri Gjurić, telefon: 091/2440-266; e-adresa: pgjuric@hgk.hr ili gđi Adriani Grzunov, telefon: 01/4606-793; e-adresa: agrzunov@hgk.hr.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija