Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

04. Rujan 2019.

Konferencija: Lokalna rješenja za energetsku tranziciju (Rijeka 4/9/19)

Njemačka Zaklada Friedrich Ebert u suradnji s Gradom Rijekom, udrugom Terra Hub i Zelenom energetskom zadrugom organizira u Rijeci, u srijedu, 4.9.2019. od 10 do 14 sati u RiHub-u (Ul. Ivana Grohovca 1/a) konferenciju o lokalnim rješenjima za energetsku tranziciju.

Svjedoci smo sve većeg utjecaja klimatskih promjena, te kao odgovorni dionici našeg društva trebamo preuzeti odgovornost i djelovati na ovom području, kako bi posljedice istih bile što manje. Stoga će se u okviru ove konferencije razgovarati o konkretnim primjerima iz prakse koji se odnose na energetsku tranziciju u gradovima i na otocima. Osim korištenja alternativnih oblika energije, bit će riječi i o drugim segmentima usko vezanim za ovu temu, kao što je promet te zbrinjavanje otpada.

Naglasak na ovoj konferenciji bit će na ostvarivim projektima koji su u nekim hrvatskim gradovima i otocima već postali dio uobičajne prakse.

Zainteresirani sudionici se mole da potvrdite svoj dolazak na konferenciju do petka, 19.7.2019. na e-mail: blanka.smoljan@fes.hr.

Za eventualna pitanja, obratite se organizatoru Zakladi Friedrich Ebert na prethodno navedeni kontakt.

Program konferencije

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija