Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

27. Rujan 2021.

Konferencija “Lokalni rad s mladima: Hrvatska u europskom kontekstu” – Sisak, 27. rujna

Konferencija na temu “Lokalni rad s mladima: Hrvatska u europskom kontekstu“ održat će se 27. rujna u Sisku. Konferenciju organizira Agencija za mobilnost i programe EU koja koordinira projekt Europe Goes Local u Hrvatskoj, a u okviru kojeg se jedince lokalne samouprave osnažuju u području rada i suradnje s mladima te osmišljavanju i provedbi politika za mlade. Prijave su moguće do 20. rujna.

Podsjećamo da je potpisana Europe Goes Local povelja jedan od preduvjeta za prijavu za dobivanje certifikata “Grad za mlade“, a da se sam Certifikat te kriteriji za dodjelu temelje na načelima EGL povelje. Na konferenciji će se predstaviti aktivnosti i rezultati EGL projekta te primjeri dobre prakse jedinica lokalne samouprave u području rada s mladima, ali i predstavnika drugih organizacija koje svojim projektima i djelovanjem koristeći dostupna europska sredstva unaprjeđuju živote lokalnih mladih, ali i zajednice u cjelini.

Na konferenciji će se ujedno najaviti novi ciklus nacionalnih aktivnosti kroz koje će se gradovima pružati individualna podrška u unaprjeđenju sustava rada s mladima.

U kontekstu novog natječaja za dodjelu certifikata “Grad za mlade” iduće godine, skrećemo pažnju na ovu konferenciju u okviru koje možete dobiti korisne informacije za daljnji angažman u području mladih te se umrežiti s kolegama iz drugih jedinica lokalne samouprave i razmijeniti prakse.

Konferencija će se održati u ponedjeljak, 27. rujna 2021. godine u hotelu Panonija u Sisku, od 12:00 do 16:00 sati. Organizator pokriva troškove puta javnim prijevozom.

Pozivamo vas da se prijavite do roka 20. rujna.

>>Agenda

>>Poziv

>>Prijavni obrazac

Tijekom konferencije, poštovat će se sve epidemiološke mjere sprečavanja širenja bolesti COVID-19. Ovisno o epidemiološkim mjerama za vrijeme trajanja Konferencije, organizator zadržava pravo od sudionika tražiti Covid potvrde.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija