31. Ožujak 2020.

Konferencija “Lokalni razvoj za bolju klimu” – OTKAZANO

DOOR organizira konferenciju „Lokalni razvoj za bolju klimu“ koja će se održati u Zagrebačkom inovacijskom centru – ZICER, 31. ožujka 2020. godine. Konferencija je događaj u okviru projekata Compete4SECAP, PentaHelix i IMPLEMENT, a cilj je predstaviti načine planiranja i provedbe SECAP-a – Akcijskih planova održivog energetskog razvoja i prilagodbe klimatskim promjenama.

Događaj je namijenjen predstavnicima nadležnih tijela državne uprave, jedinica lokalnih i regionalnih samouprava, regionalnih energetskih agencija, stručnjacima, medijima, predstavnicima organizacija civilnog društva i zainteresiranoj javnosti.

Detaljan poziv i program stižu početkom ožujka, a za sva dodatna pitanja možete se obratiti na: daniel.rodik@door.hr

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?