28. Rujan 2021.

Konferencija OTPAD 2021 / Gospodarenje otpadom prema načelima kružnog gospodarstva

Časopis Komunal organizira 28. rujna u zagrebačkom hotelu Westin konferenciju na kojoj će se održati sveobuhvatna rasprava brojnih dionika sustava gospodarenja otpadom o problemima, izazovima, prilikama, ali i dobrim primjerima i praksama.

Konferencija će okupiti dionike cjelokupnog sustava gospodarenja otpadom – od komunalnih društava, donositelja odluka na lokalnoj, regionalnoj i državnoj razini do sveučilišnih stručnjaka, proizvođača i dobavljača opreme i tehnologija te pružatelja konzultantskih usluga.

Tematski naglasci konferencije uključit će pregled aktualnosti u sektoru gospodarenja otpadom, kao što su usklađivanje s načelima kružne ekonomije, korištenje EU sredstava, nove digitalne tehnologije, smanjenje otpada na odlagalištima, problematika centara za gospodarenje otpadom i drugo.

Konferencija je prilika za susret sektoriskih dionika, analizu stanja u sektoru, razmjenu iskustava, artikuliranje svih problema prema predstavnicima nadležnih institucija te davanje konstruktivnih prijedloga za poboljšanje trenutnog stanja.

Više informacija:
Otpad-2021

Program konferencije:
Otpad-2021 program_draft

Prijavnica:
Otpad-2021 prijavnica

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?