Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

28. Rujan 2021.

Konferencija OTPAD 2021 / Gospodarenje otpadom prema načelima kružnog gospodarstva

Časopis Komunal organizira 28. rujna u zagrebačkom hotelu Westin konferenciju na kojoj će se održati sveobuhvatna rasprava brojnih dionika sustava gospodarenja otpadom o problemima, izazovima, prilikama, ali i dobrim primjerima i praksama.

Konferencija će okupiti dionike cjelokupnog sustava gospodarenja otpadom – od komunalnih društava, donositelja odluka na lokalnoj, regionalnoj i državnoj razini do sveučilišnih stručnjaka, proizvođača i dobavljača opreme i tehnologija te pružatelja konzultantskih usluga.

Tematski naglasci konferencije uključit će pregled aktualnosti u sektoru gospodarenja otpadom, kao što su usklađivanje s načelima kružne ekonomije, korištenje EU sredstava, nove digitalne tehnologije, smanjenje otpada na odlagalištima, problematika centara za gospodarenje otpadom i drugo.

Konferencija je prilika za susret sektoriskih dionika, analizu stanja u sektoru, razmjenu iskustava, artikuliranje svih problema prema predstavnicima nadležnih institucija te davanje konstruktivnih prijedloga za poboljšanje trenutnog stanja.

Više informacija:
Otpad-2021

Program konferencije:
Otpad-2021 program_draft

Prijavnica:
Otpad-2021 prijavnica

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija