Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

25. Rujan 2023.

Konferencija OTPAD 2023.

Kružno gospodarenje otpadom jedan je od ključnih ciljeva zelenih EU politika, ali poznato je kako RH još uvijek nije ispunila ključne ciljeve, posebice oko zatvaranja odlagališta, odnosno oko povećanja stope odvajanja komunalnog otpada. Unatoč lošijim statistikama bilježe se odlični rezultati na razini pojedinih regija i JLS, kao i kod odvojenog sakupljenog komunalnog otpada u nekim sredinama. Generalno gledajući, više se reciklira, smanjuje se i količina odloženog otpada, a ulažu se značajna sredstva u infrastrukturu i edukaciju stanovništva za razini RH.

Tradicionalna konferencija OTPAD 2023, održat će se 25. rujna 2023. u hotelu Westin (Zagreb). Skup će poslužiti kao platforma za raspravu o ostvarenim rezultatima, izazovima, dobrim praksama i aktualnostima u sektoru gospodarenja otpadom.

Očekuje se prisustvo važnih dionika koji djeluju u sustavu gospodarenja otpadom – od komunalnih društava, donositelja odluka na lokalnoj, regionalnoj i državnoj razini do sveučilišnih stručnjaka, proizvođača i dobavljača opreme i tehnologija te pružatelja konzultantskih usluga.

PROGRAM KONFERENCIJE Otpad 2023

Otpad 2023_INFO

OTPAD 2023_prijavnica 2

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija