Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

30. - 31. Ožujak 2023.

Konferencija “Upravljanje imovinom i digitalizacija procesa u JIVU”

Tvrtka GDi organizira dvodnevnu konferenciju pod nazivom Upravljanje imovinom i digitalizacija procesa u JIVU koja je usmjerena na javne isporučitelje vodnih usluga.

Konferencija će se održati od 30. do 31. 3. 2023. u Hotelu Miramare u Crikvenici, a sudjelovanje je besplatno.

Sadržaj uključuje niz izlaganja na temu problematike upravljanja vodoopskrbom i odvodnjom te poboljšanja upravljanja vodnim uslugama za koje je dostupno financiranje iz fondova EU-a. Također, na programu su i praktične radionice te posjet ViO Žrnovnica u Novom Vinodolskom, gdje će sudionici imati prilike na stvarnom primjeru vidjeti funkcioniranje softvera za digitalizaciju procesa i upravljanje imovinom u vodoopskrbi i odvodnji.

Više informacija možete pronaći na Upravljanje imovinom i digitalizacija procesa u jivu – GDI gdje se možete i prijaviti za sudjelovanje.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija