Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

15. Travanj 2019.

Konferencija ZAGREB INVEST

Ulagačka konferencija ZAGREB INVEST, održat će se u ponedjeljak 15. travnja 2019. u hotelu Westin (Kristalna dvorana). Konferencija će okupiti niz sudionika iz domaćeg poslovnog, institucionalnog i akademskog okruženja uz prisustvo inozemnih predstavnika iz Kine, Italije, Njemačke, Finske, Egipta, Afganistana, Danske, Novog Zelanda, Bosne i Hercegovine, Srbije, Kosova, Makedonije…

Nastavno na održavanje najvećeg poslovnog skupa od osamostaljenja RH, dubrovačkog Foruma 16+1, koji će u Hrvatsku privući rekordan broj stranih ulagača, u Zagrebu se organizira ovaj važan investicijski događaj, koji će obraditi teme u području ulagačke klime, poticanja novih investicija i predstavljanja konkretnih ulagačkih projekata.

Sve detalje i prijave možete pronaći na službenoj stranici konferencije: http://inninvest.eu/

Za sve dodatne informacije javite se na: +385 1 6329 111 ili na office@inninvest.eu.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija