Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

07. Prosinac 2023.

Konferencija „Znanjem do sigurnosti i zdravlja na radu“

U organizaciji znanstveno-stručnog časopisa „Sigurnost“, ZIRS Učilišta – ustanove za obrazovanje odraslih Zagreb i Hrvatskog društva za medicinu rada Ogranak Zagreb, u Zagrebu će se 7. prosinca 2023. godine u Kongresnom centru Hotela „Antunović“ održati 23. tradicionalna godišnja nacionalna konferencija s međunarodnim sudjelovanjem „Znanjem do sigurnosti i zdravlja na radu“.

Moto ovogodišnje konferencije je “Učinimo korak prema sigurnijem i zdravijem radnom okruženju!“.

Sudionike, koji se već sada mogu prijaviti očekuju najteme, najizlagači iz zemlje i inozemstva, bogat i sadržajan program konferencije i interaktivnih radionica, novi praktični priručnik, nova znanja, prenosiva i primjenjiva iskustva, provjera osobnog općeg zdravstvenog stanja kao najbolji oblik prevencije te niz drugih interesantnih inovativnih sadržaja.

Značajno je da ovogodišnja konferencija ima plemeniti i humanitarni cilj pružanja potpore ženama oboljelima od karcinoma, okupljenima u udruzi „Sve za Nju“, pri čemu svi poslodavci mogu podržati ovu akciju što većim brojem prijava svojih predstavnika za sudjelovanje na konferenciji i pratećim programskim događajima.

Pokrovitelji konferencije su Ministarstvo znanosti i obrazovanja Hrvatske te Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje.

Partneri su Enterprise Europe Network (EEN) – Europska poduzetnička mreža, Zdravstvena ustanova „Vaš Pregled“, reprezentativna središnjica Matica hrvatskih sindikata te Udruga za promicanje i pružanje pomoći ženama oboljelima od karcinoma „Sve za Nju“.

U programu ovogodišnje konferencije predviđene su dvije tematske cjeline; „Prevencija ključni čimbenik zaštite zdravlja na radu“ i „Cjeloživotno učenje; obrazovanje, osposobljavanje, usavršavanje temelj sigurnosti na radu“, u sklopu kojih će biti 20 izlaganja domaćih i stranih autora.

Dodana vrijednost ovogodišnje konferencije je i sedam pred i postkonferencijskih praktičnih tematskih interaktivnih radionica, čiji sadržaj imaju priliku urediti zainteresirani i prijavljeni sudionici konferencije.

U sklopu sadržajnog programa održat će se promocija novog vrijednog priručnika „Osnove prava i zakonodavstvo zaštite zdravlja i sigurnosti na radu u EU“.

Na Konferenciji će se proglasiti najbolji u području sigurnosti i zdravlja na radu; dodjeliti priznanja i nagrade Oscar velikim, srednjim i malim tvrtkama i pojedincima te predstaviti dobitnici zlatnog, srebrnog i brončanog Oscara Srce sigurnosti – najstručnjak/inja zaštite na radu.

Dodjelit će se i godišnje nagrada za zapažene novinarske radove u području sigurnosti i zdravlja na radu, a priznanja će se dodijeliti i najboljim studentima studija sigurnosti i zaštite u Hrvatskoj.

Više informacija o cjelovitom programu i prijavi za sudjelovanje na konferenciji i pojedinim radionicama dostupno je na https://skup-znr.zirs.hr/

Program konferencije, sadržaj radionica i pratećih događaja dizajniran je za stručnjake zaštite na radu, koordinatore zaštite na radu, poslodavce i njihove ovlaštenike, liječnike medicine rada, psihologe i druge zdravstvene djelatnike, povjerenike radnika za zaštitu na radu, predstavnike radničkih vijeća i sindikata, rukovoditelje ljudskih resursa te sve druge koji žele steći nova ili šira znanja i infomirati se o ključnim temama iz područja sigurnosti i zdravlja na radu.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija

Lokalna Hrvatska