25. Veljača 2021.

LC WEBinar – Komuniciranje u timu – tajni sastojak uspjeha

Izazovno vrijeme traži da se prilagodimo novim okolnostima. I ne samo mi nego i cijeli naši timovi. Zato je dobro podsjetiti se postojećih i naučiti nekoliko novih alata koji mogu pomoći boljoj komunikaciji u timu.

Cilj programa je poboljšati vještine komuniciranja, vođenja i motivacije za postignućima. Nakon programa polaznici će znati kako poboljšati interpersonalnu komunikaciju, jednostavnije voditi sebe i druge te prilagoditi način vođenja i komuniciranja upravo svojem timu.

Program je koncipiran u 3 osnovne cjeline s puno primjera i aktivnih zadataka. Svako modul uključuje predstavljanje konkretnih znanja i vještina, upoznavanje s provjerenim tehnikama, vježbu i diskusiju te plan provođenja naučenog u praksi.

Datum održavanja: 25.02.2021., od 10.00 do 12.00 sati. LC WEBinar će se održat putem aplikacije Zoom.

Teme koje će se obrađivati:
1. Važnost i pravila internog komuniciranja
2. Učinkovito vođenje sastanka uživo i online
3. Delegiranje kao alat upravljanja
4. Kako se povratna informacija daje i prima
5. Zašto je komunikacija važna za timsku klimu

O predavaču
Melita Pavlek završila je studij novinarstva te poslijediplomski studij za demokraciju i razvoj. Svoju poslovnu karijeru nastavlja u odnosima s javnošću te više od 10 godina surađuje kao savjetnik za komuniciranje u elektroničkim i pisanim medijima.
Zbog većeg interesa u pravcu razvoja ljudskih resursa završava LIFT SHIFT edukaciju i Londonsku školu za odnose s javnošću te NLP Leadership Practitioner i NLP Master coach edukaciju. Iza sebe ima niz održanih edukacija, predavanja i treninga te se posebno specijalizirala za javni nastup i leadership

UPUTE ZA PRIJAVU I PRISTUPANJE:
Potrebno je ispuniti online prijavnicu (navesti točne i potpune podatke). Sustav će automatski potvrditi zaprimanje.
Dan prije edukacije (najkasnije na dan održavanja do 2 sata prije početka), dobit ćete mail s poveznicom putem koje možete pristupiti na edukaciju.

NAPOMENA:
Cijena radionice: 400,00 kn +PDV
Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održanog događanja.
Ukoliko je potrebno na računu navesti broj narudžbenice, isti je potrebno dostaviti najkasnije na dan održavanja edukacije na e-mail fakturiranje@spi.hr.
Obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje, a nepojavljivanja i neotkazivanja bez obavijesti:
– u minimalnom roku od 48 sata prije termina održavanja, naplaćuje se kotizacija u iznosu 50% od navedene vrijednosti edukacije
– u minimalnom roku od 24 sata prije termina održavanja, naplaćuje se kotizacija u punom iznosu.
Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?