28. Svibanj 2020.

LC WEBinar – Prisilna naplata

LC WEBinar – Prisilna naplata održava se 28.05.2020. u 10 sati!

Gradovi i općine dužni su provoditi potpunu i pravodobnu naplatu svih svojih prihoda, a ozbiljnost navedenoga proizlazi iz materijalno izdašnih prekršajnih odredbi važećeg Zakona o proračunu. Saznajte kako sve provesti u skladu sa svim relevantnim propisima.

UPUTE ZA PRIJAVU I PRISTUPANJE WEBINARU
• Potrebno je ispuniti online prijavnicu (navesti točne i potpune podatke). Sustav će automatski potvrditi zaprimanje. Prijavnicu možete pronaći OVDJE (na dnu stranice).
• Uplatiti kotizaciju (Bez uplate kotizacije nije moguć pristup webinaru. LC korisnici kotizaciju mogu uplatiti i nakon održanog webinara)
• Dostaviti potvrdu o uplaćenoj kotizaciji LC-u (mail: info@spi.hr)

Dan prije webinara (najkasnije na dan održavanja do 2 sata prije početka), dobit ćete mail s poveznicom putem koje možete pristupiti webinaru.

KOTIZACIJA
Kotizacija za webinar po sudioniku iznosi 400,00 (320,00 kn + PDV).
Prijavite se najkasnije do 27.05. 2020. u 14:00 sati putem priložene ONLINE PRIJAVNICE (na dnu stranice).
Kotizaciju za sudjelovanje molimo uplatite zaključno s 27.05. 2020. godine na račun tvrtke LIBUSOFT CICOM d.o.o. IBAN HR4123600001101337826, a potvrdu o uplati molimo pošaljite na e-mail prodaja@spi.hr.
Pod model plaćanja navesti 00 41632-OIB korisnika, a u opis točan naziv i datum webinara.
Postojeći LC korisnici kotizaciju mogu uplatiti i nakon održanog webinara po ispostavljenom računu.
Ukoliko je potrebno na računu navesti broj narudžbenice, molimo da nam isti dostavite najkasnije na dan održavanja edukacije na e-mail fakturiranje@spi.hr.
U cijenu webinara uključeni su prezentacija u pdf formatu i video zapis webinara.
Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.

Upute-za-ulazak-i-sudjelovanje-na-LC-WEBinar

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?