Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

22. Travanj 2021.

LC WEBinar – Vođenjem do uspjeha

Lideri stvaraju svijet kojima drugi žele pripadati, bez obzira vode li mali odjel ili cijelu gradsku upravu. Znati kako potaknuti suradnike na predan rad te im pomoći u razvijanju vlastitih potencijala odlike su vrhunskih lidera.

U javnoj upravi česta je situacija da nemate mogućnost sami kreirati timove te je ponekad jedini ispravni put pronaći rješenje unutar sebe i prilagoditi stil upravljanja organizaciji koju vodite.
Ne postoji jedan jedinstveni stil rukovođenja za sve situacije i za sve ljude, već se najbolji stil bira prema karakteristikama konkretnog okruženja.
Upravo zato pripremili smo efikasnu radionicu u kojoj pomažemo ostvariti liderski potencijal sudionika.
Ukoliko ne želite prihvatiti status quo i nije vam strano izlaziti iz comfort zone te želite dodatno motivirati sebe i druge na postizanje rezultata, ovo je radionica za vas.

Datum održavanja: 22.04.2021., u trajanju od 10:00 do 12:00 sati
Radionica će se održati putem aplikacije Zoom.

Tri razloga zašto doći na radionicu:
1. trebate efikasne alate za upravljanje timom
2. tim ljudi koji nije dovoljno fleksibilan trebate konkretno poboljšati
3. znate da imate liderski potencijal i želite ga razvijati dalje

Prijave se vrše putem: https://www.spi.hr/lc-webinar-vodenjem-do-uspjeha/

Više o ovoj temi pročitajte u sljedećem članku – https://spi.us12.list-manage.com/track/click?u=c33c4aa69fe316daf65f20170&id=baf679a8aa&e=cd90e09b35

Predavač:
Melita Pavlek završila je studij novinarstva te poslijediplomski studij za demokraciju i razvoj. Svoju poslovnu karijeru nastavlja u odnosima s javnošću te više od 10 godina surađuje kao savjetnik za komuniciranje u elektroničkim i pisanim medijima.
Zbog većeg interesa u pravcu razvoja ljudskih resursa završava LIFT SHIFT edukaciju i Londonsku školu za odnose s javnošću te NLP Leadership Practitioner i NLP Master coach edukaciju. Iza sebe ima niz održanih edukacija, predavanja i treninga te se posebno specijalizirala za javni nastup i leadership.

NAPOMENA:
Cijena radionice: 400,00 kn + PDV
Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održanog događanja.
Ukoliko je potrebno na računu navesti broj narudžbenice, molimo da nam isti dostavite najkasnije na dan održavanja edukacije na e-mail fakturiranje@spi.hr.
S obzirom na to da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje, a ne pojavljivanja i neotkazivanja bez obavijesti:
– u minimalnom roku od 48 sata prije termina održavanja naplaćuje se kotizacija u iznosu 50% od navedene vrijednosti edukacije
– u minimalnom roku od 24 sata prije termina održavanja naplaćuje se kotizacija u punom iznosu.
Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr

https://www.spi.hr/wp-content/uploads/2021/03/Alat-za-lak%C5%A1e-pre%C5%BEivljavanje.pdf

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija