Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

03. Lipanj 2020.

LIFE info webinar

Ministarstvo zaštite okoliša i energetika, kao Nacionalna kontakt točka za Program LIFE Europske unije, u suradnji s Izvršnom agencijom za malo i srednje poduzetništvo – EASME te Monitoring tijelom za LIFE projekte i pružanje informacija o LIFE programu – NEEMO, organizira informativni webinar za program LIFE, koji će se održati u srijedu 3. lipnja od 10 do 12 sati. Cilj LIFE Info Webinara je predstaviti noviteti ovogodišnjeg LIFE natječaja 2020.

Pozivamo vas da se registrirate za sudjelovanje na LIFE Info Webinaru putem linka:

(U slučaju eventualnih poteškoća pri registraciji, molimo da se obratite na sljedeću mail adresu: LIFEinfoday@gopacom.eu, na engleskom jeziku)

Europska komisija je 1. travnja 2020. objavila LIFE natječaj za projektne prijedloge za 2020. godinu.  Na navedenim linkovima mogu se pronaći svi potrebni dokumenti i rokovi prijava projektnih prijedloga.

Program LIFE je financijski instrument Europske unije namijenjen financiranju aktivnosti na području zaštite okoliša, prirode i klime.
Cilj LIFE programa je doprinijeti uspješnoj implementaciji i razvoju EU politika i zakonodavstva iz područja okoliša, prirode i klime.

Programom LIFE Europska unija želi doprinijeti zaštiti i poboljšanju kvalitete okoliša i smanjiti utjecaj klimatskih promjena financiranjem inovativnih projekata koji doprinose prelasku na niskougljično i kružno gospodarstvo, učinkovito korištenje resursa te zaustavljanju i smanjenju gubitka bioraznolikosti  i očuvanju ekosustava.

Nacrt dnevnog reda LIFE Info Webinara nalazi se na nižem linku:
http://lifeprogramhrvatska.hr/wp-content/uploads/2020/05/Agenda-LIFE-Info-webinar-03062020.pdf

Za sva pitanja možete se obratiti na e-mail adresu: life@mzoe.hr.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija