25. - 26. Travanj 2019.

Međunarodna konferencija o integriranom urbanom razvoju ”Merging the Split: Converting Spaces Into Places”

Dvodnevna konferencija o integriranom urbanom razvoju i placemakingu koju organiziraju Udruga gradova, Grad Split i druge partnerske organizacije pod pokroviteljstvom Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja.

Teme kojima će se konferencija baviti uklljučuju: održivi urbani razvoj, sudjelovanje javnosti u stvaranju javnog prostora, gradovi nakon turizma, transformacija urbanih područja i kulturne baštine, atraktivnost življenja u malim gradovima, urbana mobilnost, participativno budžetiranje te prostori za djecu i mlade.

Za više informacija o konferenciji, programu i predavačima posjetite službene stranice konferencije  ili stranice događaja na Facebooku.

Zainteresirani sudionici iz gradova članova Udruge gradova imaju 50% popusta na cijenu kotizacije (500 kn).

Prijavite se na vrijeme i osigurajte svoje mjesto na ovom zanimljivom događaju koji će okupiti sudionike iz najmanje 15 država!

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?