Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

18. Travanj 2024.

Međunarodna konferencija “Privatna zaštita 2024.”

Hrvatski ceh zaštitara, strukovna zaštitarska komora, organizira Međunarodnu konferenciju “Privatna zaštita 2024.” koja će se održati 18. travnja 2024. u hotelu International u Zagrebu.

PRELIMINARNI PROGRAM DOGAĐANJA:

Preliminarni-Program-Privatna-Zastita-2024

Međunarodna konferencija PRIVATNA ZAŠTITA 2024.

O CEH-u

Navršeno je dvadeset i pet (25) godina kako je osnovan Hrvatski ceh zaštitara – strukovna zaštitarska komora, udruga zaštitarskih tvrtki i pojedinaca kojima je zaštita primarna djelatnost i područje interesa.

Posebno nam je drago da je udruga osnovana sa starim nazivom CEH i koja je taj naziv oživjela nakon što su cehovi na području Zagreba ukinuti 1872. godine. Ideja o osnivanju strukovne udruge na području zaštitarske djelatnosti nije bila nova. Deset godina ranije, tj. 1982. godine osnovan je Odbor za tehničku zaštitu u Zagrebu. Osnovali su ga isti ljudi koji su osnovali i današnji Hrvatski ceh zaštitara.

Osnovni cilj osnivanja i djelovanja je okupljanje te usklađivanje rada, zaštita i usklađivanje strukovnih interesa zaštitarskih tvrtki i pojedinaca te ostalih udruga kojima je sigurnost područje interesa. U skladu sa Statutom Ceh promiče, zastupa, usklađuje i štiti zajedničke interese svojih članica pred državnim i drugim tjelima u zemlji i inozemstvu. U tom kontekstu organizira seminare, savjetovanja, konferencije prezentacije i slična događanja, izdaje preporuke vezane za zaštitarsku djelatnost i glasilo udruge te koristi sve poznate oblike rada u cilju promicanja zaštitarske djelatnosti.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija