Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

20. Ožujak 2014.

Međunarodna konferencija Sigurnost gradova – SIGG 2014.

Šesta po redu međunarodna konferencija Sigurnost gradova – SIGG 2014. u organizaciji časopisa Zaštita tvrtke Tectus d.o.o. i Hrvatskog foruma za urbanu sigurnost, održat će se u Splitu, 20. – 21. 3. 2014. godine u hotelu Le Meridien Lav.

Na prethodnim konferencijama SIGG, u Zagrebu, Solinu i Opatiji, okupili smo više od 750 uglednih sudionika iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije i Crne Gore, sa stručnim govornicima iz Njemačke, Velike Britanije, Francuske, Mađarske i Belgije.

Konferencija je namijenjena gradonačelnicima, dogradonačelnicima i voditeljima poslova sigurnosti u gradovima, lokalnoj upravi i samoupravi, županima, dožupanima i voditeljima poslova sigurnosti u županijama, direktorima i upravama gospodarskih subjekata od posebnog interesa za sigurnost i obranu države, direktorima i predstavnicima tvrtki za tjelesnu i tehničku zaštitu, predsjednicima i članovima vijeća za prevenciju, te svim menadžerima i stručnjacima za sigurnost.

Stručne teme koje konferencija obrađuje su:

  • prevencija kriminaliteta;
  • civilno krizno upravljanje gradovima;
  • nove tehnologije za sigurnije gradove;
  • europska iskustva;
  • zaštita okoliša kao element sigurnosti gradova.

Pridružite se Vašim predavanjem predavanjima predstavnika grada Berna, Luxembourga, Europskog foruma za urbanu sigurnost, Državne uprave za zaštitu i spašavanje te Ministarstva unutarnjih poslova.

Prijavnicu možete pronaći na web stranici časopisa Zaštita. Svim članovima Udruge gradova organizatori odobravaju 10 posto popusta na cijenu kotizacije!

U sklopu konferencije je organiziran i regionalni natječaj za “Najbolji projekt sigurnosti lokalne zajednice” o kojem više možete pročitati ovdje.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija