10. Lipanj 2021.

Međunarodna konferencija “Zbrinjavanje i gospodarenje otpadom” – Udruga „H2 – Vodikov članak“ – UŽIVO

Udruga „H2 – Vodikov članak“, postupajući u skladu sa smjernicama i prioritetima Europske Komisije 2019.-2024., Europskim Zelenim Planom o općoj dekarbonizaciji, kojim Europa namjerava postati prvi klimatski neutralan kontinent izgradnjom modernog i resursno učinkovitog gospodarstva, organizira IV. Stručnu međunarodnu konferenciju posvećenu temi ZBRINJAVANJE I GOSPODARENJE OTPADOM.

Konferencija će se održati u četvrtak, 10. lipnja 2021. godine u 09:30 sati u Hotelu Esplanade Zagreb, Antuna Mihanovića 1.
Organizatori vas pozivaju da rezervirate termin i svojim sudjelovanjem pridonesete ovom skupu i raspravi o temama bitnim za budući razvoj i pozicioniranje naše zemlje na globalnoj karti svijeta.

Na inicijativu Udruge “H2-Vodikov članak”, glavni sudionici konferencije su tvrtke “Tehnix” d.o.o. Donji Kraljevec i “Dok-Ing” d.o.o. Zagreb, koje svojim naprednim pogledima i razvojnim planovima za zbrinjavanje otpada nude tržištu cjelovita rješenja na području energenata budućnosti među kojima je i vodik i načini na koje ga se uplinjavanjem dobiva.

Ovome skupu međunarodnog karaktera nazočit će sudionici iz državnih institucija, javnog sektora te gospodarstva.

Uskoro slijedi program te organizacijske pojedinosti u vezi s prijavama i sudjelovanjem.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?