Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

10. Lipanj 2021.

Međunarodna konferencija “Zbrinjavanje i gospodarenje otpadom” – Udruga „H2 – Vodikov članak“ – UŽIVO

Udruga „H2 – Vodikov članak“, postupajući u skladu sa smjernicama i prioritetima Europske Komisije 2019.-2024., Europskim Zelenim Planom o općoj dekarbonizaciji, kojim Europa namjerava postati prvi klimatski neutralan kontinent izgradnjom modernog i resursno učinkovitog gospodarstva, organizira IV. Stručnu međunarodnu konferenciju posvećenu temi ZBRINJAVANJE I GOSPODARENJE OTPADOM.

Konferencija će se održati u četvrtak, 10. lipnja 2021. godine u 09:30 sati u Hotelu Esplanade Zagreb, Antuna Mihanovića 1.
Organizatori vas pozivaju da rezervirate termin i svojim sudjelovanjem pridonesete ovom skupu i raspravi o temama bitnim za budući razvoj i pozicioniranje naše zemlje na globalnoj karti svijeta.

Na inicijativu Udruge “H2-Vodikov članak”, glavni sudionici konferencije su tvrtke “Tehnix” d.o.o. Donji Kraljevec i “Dok-Ing” d.o.o. Zagreb, koje svojim naprednim pogledima i razvojnim planovima za zbrinjavanje otpada nude tržištu cjelovita rješenja na području energenata budućnosti među kojima je i vodik i načini na koje ga se uplinjavanjem dobiva.

Ovome skupu međunarodnog karaktera nazočit će sudionici iz državnih institucija, javnog sektora te gospodarstva.

Uskoro slijedi program te organizacijske pojedinosti u vezi s prijavama i sudjelovanjem.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija