Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

19. - 20. Studeni 2020.

Međunarodna online mobilna konferencija INTERNATIONAL MOBILITY DAYS

Međunarodna online mobilna konferencija INTERNATIONAL MOBILITY DAYS – 40 NATIONS EXPLORE THE FUTURE OF MOBILITY održava se 19. i 20. studenoga 2020. u organizaciji Trgovinskog odjela Austrijskoga Veleposlanstva.

Suvremena mobilna transformacija izgrađena je na dva trenda: dekarbonizaciji i urbanizaciji. Kako mobilna rješenja iz Austrije uspješno odgovaraju na nove mobilne ekosustave, kako funkcioniraju pametni mobilni sustavi te koji su izazovi i moguća rješenja u Austriji, bit će središnje teme konferencije.

Konferencija je namijenjena kompanijama i institucijama, koje se bave javnim transportom, prometnom infrastrukturom, istraživačkim centrima i sl. te uvoznicima.

 Uspostavite nove i produbite postojeće kontakte u okviru B2B-sastanaka s austrijskim dobavljačima
 Sudjelujte u informativnim predavanjima o aktualnim trendovima na područjima urbane mobilnosti
 stupite u kontakt s austrijskim poduzećima koja nude rješenja na tom području

Službeni jezik konferencije: engleski
Sve informacije i besplatnu online-registraciju možete izvršiti do 13. studenoga 2020.
https://mobilityday2020.b2match.io/

Kako se prijaviti?
Za prijavu je potrebno aktivirati barem jedan B2B Session i izabrati sastanke sa poduzećima pod booked meetings. Nadamo se da ćete na virtualnoj konferenciji pronaći i za Vas zanimljive teme i steći nove poslovne partnere.

Za sva pitanja obratite se gđi Sanji Kulenović putem 01/4881906.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija