19. - 20. Studeni 2020.

Međunarodna online mobilna konferencija INTERNATIONAL MOBILITY DAYS

Međunarodna online mobilna konferencija INTERNATIONAL MOBILITY DAYS – 40 NATIONS EXPLORE THE FUTURE OF MOBILITY održava se 19. i 20. studenoga 2020. u organizaciji Trgovinskog odjela Austrijskoga Veleposlanstva.

Suvremena mobilna transformacija izgrađena je na dva trenda: dekarbonizaciji i urbanizaciji. Kako mobilna rješenja iz Austrije uspješno odgovaraju na nove mobilne ekosustave, kako funkcioniraju pametni mobilni sustavi te koji su izazovi i moguća rješenja u Austriji, bit će središnje teme konferencije.

Konferencija je namijenjena kompanijama i institucijama, koje se bave javnim transportom, prometnom infrastrukturom, istraživačkim centrima i sl. te uvoznicima.

 Uspostavite nove i produbite postojeće kontakte u okviru B2B-sastanaka s austrijskim dobavljačima
 Sudjelujte u informativnim predavanjima o aktualnim trendovima na područjima urbane mobilnosti
 stupite u kontakt s austrijskim poduzećima koja nude rješenja na tom području

Službeni jezik konferencije: engleski
Sve informacije i besplatnu online-registraciju možete izvršiti do 13. studenoga 2020.

Kako se prijaviti?
Za prijavu je potrebno aktivirati barem jedan B2B Session i izabrati sastanke sa poduzećima pod booked meetings. Nadamo se da ćete na virtualnoj konferenciji pronaći i za Vas zanimljive teme i steći nove poslovne partnere.

Za sva pitanja obratite se gđi Sanji Kulenović putem 01/4881906.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?