18. - 19. Rujan 2019.

Međunarodna znanstveno-stručna konferencija iz upravljanja projektima: “Sustainability leadership: inspiring an action towards a better world” SiPM 2019

Organizator skupa je vodeća svjetska neprofitna udruga iz upravljanja održivim projektima projektima Green Project Management Global (www.greenprojectmanagement.org/), a lokalni organizator je konzultantska firma Ekspertus (www.ekspertus.hr) iz Hrvatske. SiPM 2019 (www.sipm2019.org) održati će se paralelno s 1. sajmom graditeljstva “Promoarh” u Poreču. Temeljem realizacije brojnih projekata u Republici Hrvatskoj, pružit će se prilika hrvatskim tvrtkama, velikim i malim poduzetnicima da poslušaju i usvoje nove trendove iz upravljanja održivim projektima pa i osobno razgovaraju s nekima od najutjecajnijih svjetskih stručnjaka iz navedenog područja.

SiPM konferencija je prilika koja:

• okuplja ključne dionike hrvatskih i regionalnih poduzeća: predstavnike energetskih i građevinskih subjekata, poduzetnike i obrtnike koji sudjeluju u energetskom i građevinskom sektoru,
  • predstavnike gospodarskih institucija i javne uprave, predstavnike energetskih i građevinskih zajednica,
  • predstavlja priliku za izravan utjecaj na razvoj održivog upravljanja projektima u području energetike i graditeljstva,
  • izvrsna je platforma za promociju pred ključnim dionicima te
  • nudi širok spektar mogućnosti za promociju i prezentaciju, društveno umrežavanje, prezentacije na konferenciji, sudjelovanje u panelima te prezentaciju proizvoda ili usluga.

U četvrtak, 19.9.2019. imate priliku sudjelovati u cjelodnevnom konferencijskom programu na temu održivog razvoja u upravljanju projektima s renomiranim stručnjacima iz područja:

• Marjan Pipenbaher – glavni projektant Pelješkog mosta
  • Oxana Klimenko (Rusija), izvršna direktorica Green Project Management Global za CIS područje, voditeljica projekta za certificiranje konzultanata, trenera i podzeća prema IPMA certifikacijskom protokolu
  • dr. sc. Maja-Marija Nahod (Hrvatska), Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja, pomoćnica ministra graditeljstva te voditeljica programa Strategija RH 2030
  • Goran Legac (Hrvatska), Hrvatske ceste, voditelj projekta Pelješki most
  • Igor Vrečko (Slovenija), Predstojnik Instituta za upravljanje projektima Sveučilišta u Mariboru te Predsjednik slovenskog udruženja za upravljanje projektima
  • Saša Marenjak (Hrvatska), Građevinski fakultet Osijek, Glavni partner EU projekta na temu održivog graditeljstva “Whole Life Management of Sustainable Construction

Program konferencije dostupan je na ovom linku, a prijava za plaćanje dostupna je na linku registracija. Na konferenciji također možete:

• poslušati znanstveno-stručne radove (template za rad možete pronaći u privitku),
  • upoznati stručnjake i istraživače iz različitih industrija i kultura te
  • sudjelovati na radionicama i panel raspravama.

Konferencija će se održati na hrvatskom i engleskom jeziku

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?