30. - 03. Prosinac 2023.

Međunarodni sajmovi hrane i zdravog življenja i CroAGRO 2023

Na Zagrebačkom velesajmu od 30. studenoga do 3. prosinca održava se središnje nacionalno događanje Sajmovi hrane i zdravog življenja. Sajmovi se održavaju u obnovljenim halama te svojim prostornim kapacitetima omogućuju održavanje kongresa, konferencija, savjetovanja, okruglih stolova, izložbi te kulturno-zabavnih priredbi.

Zašto doći?

– Potpuno novi pristup u organizaciji – pripremljeni prema standardima eminentnih međunarodnih organizatora – rezultat: lanjska posjeta od 25.000 posjetitelja/ očekivanja i za ovu godinu tolika
– Posebne pogodnosti za gradove u smislu izložbenog prostora i cijena uključujući lokalne OPG-ove
– Gradovima koji se među prvima jave, organizatori dijele besplatne ulaznice za sve njihove posjetitelje
– Popunjeno dosad čak 8 paviljona i istovremeno održavanje dva komplementarna sajma – CroAGRO i Sajmovi hrane i zdravog življenja
– Središnje nacionalno događanje na temu poljoprivrede, hrane i zdravih stilova života
– Iskazan interes široke i poslovne publike za susrete B2B nakon pandemijskog razdoblja, ali i kao činjenice o nezamjenjivom marketinškom i poslovnom alatu
– Vrhunski uvjeti za izlagače i sve najbolje u poljoprivredi na jednom mjestu
– Susreti, prezentacije, edukacije, radionice, konferencije
– Stručni skupovi na aktualne teme: od poticaja do navodnjavanja, primjena inovacija i visoke tehnologije u poljoprivredi

Kontakt:
Tamara Čubretović, mag.ing.
Voditelj teme
Zagrebački velesajam d.o.o., Avenija Dubrovnik 15, 10020 Zagreb
mob: +385 99 2459 444
email: tamara.cubretovic@zv.hr

Partneri:
Hrvatska zajednica županija, Ministarstvo poljoprivrede, Sabor Republike Hrvatske – Odbor za poljoprivredu, Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu, Agronomski fakultet Zagreb, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Centar dr. Rudolf Steiner,

Pokrovitelji:
Ministarstvo poljoprivede i Grad Zagreb

Zemlja partner:
Indija

Posebne pogodnosti za izlagače

Sajam je prodajnog karaktera

VIŠE INFORMACIJA

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?