15. - 16. Rujan 2022.

Međunarodni simpozij “Kvaliteta pravnih propisa s posebnim osvrtom na upravno pravo”

Pravni fakultet u Splitu, Université Panthéon – Assas (Paris II), Sveučilište u Splitu, Ured za zakonodavstvo Vlade Republike Hrvatske, Državni savjet Republike Francuske i Centar za europsku dokumentaciju i istraživanja – R. Schuman u Splitu, organiziraju međunarodni simpozij na temu: “Kvaliteta pravnih propisa s posebnim osvrtom na upravno pravo”.

Simpozij ce se održati u Splitu 15. i 16. rujna 2022. godine u Mediteranskom institutu za istraživanje života, Šetalište Ivana Meštrovića 45, 21000 Split.

PROGRAM 16. HRVATSKO-FRANCUSKIH UPRAVNOPRAVNIH DANA 2022

Prijave za sudjelovanje na Simpoziju: https://upravnopravnidani.pravst.unist.hr/prijavnica/

Informacije:
Pravni fakultet u Splitu, Domovinskog rata
e-mail : upravnopravnidani@pravst.hr
web: https://upravnopravnidani.pravst.unist.hr/
tel.: 00 385 (0) 21 393 502

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?