Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

19. Svibanj 2022.

Poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za financiranja turističke infrastrukture javnog sektora

AVELANT d.o.o. u četvrtak, 19. svibnja 2022. godine, u 10:00 sati organizira besplatan WEBINAR kako bi upoznali naše članove o mogućnostima koje pruža novi Poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za financiranja turističke infrastrukture javnog sektora u okviru Nacionalnog plana oporavka i otpornosti (NPOO).

Na webinaru će biti predstavljen Poziv za zelenu i digitalnu tranziciju postojeće javne turističke infrastrukture i razvoj javne infrastrukture izvan glavnih turističkih i obalnih područja, koji prijaviteljima iz javnog sektora stavlja na raspolaganje bespovratna sredstva kojima mogu sufinancirati:

  • ulaganje u posjetiteljsku infrastrukturu u funkciji valorizacije
  • zone aktivnog turizma 
  • infrastrukturu u funkciji razvoja lječilišnog i wellness turizma

Prihvatljivi prijavitelji su Jedinice područne (regionalne) samouprave, Jedinice lokalne samouprave, Javne ustanove i Pravne osobe u konzorciju JPP.

Indikativna alokacija poziva iznosi 930 milijuna kuna, a financirat će se već pripremljeni projekti javnih ulaganja u turističku infrastrukturu te sportsko-rekreacijske centre i zone aktivnog turizma.

U sklopu webinara odgovorit ćemo na najvažnija pitanja o Pozivu:

  • Tko se može prijaviti na Poziv?
  • Koje se aktivnosti mogu financirati ovim Pozivom?
  • Kako uspješno pripremiti projektnu prijavu?

Predviđeno trajanje webinara je 120 minuta, odnosno od 10:00 do 12:00 sati.

PREDAVAČI:

Ariana Vela, vodeća stručnjakinja za fondove EU-a i javnu nabavu u Hrvatskoj i regiji. Njezino 19-godišnje iskustvo, odlično poznavanje pravnog, institucionalnog i financijskog okvira u kojem nastaju projekti neprocjenjiv je kapital koji osigurava da radi po najvišim standardima struke. Projektni portfelj tvrtke kojoj je na čelu, vrijedi više od pet milijardi eura i obuhvaća preko 500 uspješno provedenih projekata i savjetovanja.

Bruno Grubešić, magistar znanosti iz područja upravljanja projektima (MSc in Project Management) s preko 13 godina radnog iskustva u području razvoja poduzetništva. Sudjelovao je u izradi poduzetničkih programa u RH od 2009 do danas. Pripremao je i sudjelovao u provedbi programa i projekata vrijednih više od 300 ml. EUR u sklopu europskih izvora financiranja namijenjenih istraživanju, razvoju i inovacijama. Međunarodnu izobrazbu iz područja upravljanja projektima primijenio je u praksi kao sudionik velikog broja povjerenstava, odbora za vrednovanje projekata, radnih skupina, upravljačkih skupina strateških projekata, kao i međunarodnih radnih skupina.

Ana-Maria Parisot, magistra prava te certificirana stručnjakinja za javnu nabavu sukladno važećem zakonskom okviru. Iskustvo i znanje stekla je kroz višegodišnji rad na pripremi i provedbi projekata financiranih iz EU fondova, kao i kroz rad na pravnim poslovima i poslovima javne nabave. Navedeno se iskustvo proteže po raznim tematskim područjima, od kojih se posebno ističu područja zdravstva, energetske učinkovitosti, turizma, kulturne baštine i poticanja konkurentnosti MSP-ova.

Pozivamo vas da nam se pridružite i saznate sve informacije o ovom Pozivu i mogućnostima koje otvara, jer digitalizacija i zelena tranzicija u turizmu su naša sadašnjost i budućnost.

Ako ste zainteresirani za prijavu na webinar pozivamo Vas da se prijavite putem poveznice: https://forms.gle/EfBSEtcFkey6Vmxo6

 

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija