Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

07. Rujan 2023.

Novi Zakon o pomorskom dobru i morskim lukama – koje novosti donosi jedinicama lokalne samouprave

Udruga gradova organizira webinar na temu Novi Zakon o pomorskom dobru i morskim lukama – koje novosti donosi jedinicama lokalne samouprave koji se održava u četvrtak, 7. rujna, s početkom u 10 sati.

Predavač na webinaru je Matko Lovreta, dipl. iur., pročelnik Upravnog odjela za razvoj Grada te stalni suradnik Udruge gradova i predavač na brojnim skupovima i konferencijama u našoj (su)organizaciji, također i predavač na obukama komunalnih redara.

Predviđeno je trajanje oko dva sata.

LINK ZA SUDJELOVANJE

Napomena:

– sudjelovanje ne naplaćuje,
– broj sudionika iz istog grada ograničen,
– prethodna registracija nije potrebna.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija