Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

30. Rujan 2019.

Novi Zakon o zemljišnim knjigama, Novi instituti i procesna pravila – SEMINAR

Seminar “NOVI ZAKON O ZEMLJIŠNIM KNJIGAMA, Novi instituti i procesna pravila” održava se u Zagrebu 30. rujna 2019. u 9:30 sati u prostorima
Hrvatske obrtničke komore, Ilica 49.

Predavači:
Ana-Marija Končić
, Voditeljica Zemljišnoknjižnog odjela Općinskog suda u Sesvetama
Andrea Simić Rukavina, Viša savjetnica – specijalistica u Sektoru za zemljišnoknjižna i stvarna prava – Uprava za građansko, trgovačko i upravno pravo u Ministarstvu pravosuđa Republike Hrvatske
Ivo Đuratović, sudac, Predsjednik Zemljišnoknjižnog odjela Općinskog suda u Novom Zagrebu
Voditeljica radionice: Davorka Foretić, dipl. iur., urednica

Naknada za radionicu iznosi 700,00 kn + PDV po sudioniku.

Pogodnost za sudionike iz iste tvrtke:
Prijavljeni sudionici iz iste tvrtke imaju pravo na popust od 10% po sudioniku, te plaćaju kotizaciju u iznosu od 630,00kn + PDV po sudioniku.

Naknada uključuje sudjelovanje na radionici, tiskani program, radni materijal i pribor, tiskana izlaganja predavača, ogledne primjere, potvrdu o sudjelovanju, napitak i brunch za vrijeme stanke.

Naknada se uplaćuje unaprijed na transakcijski račun Town Sight j.d.o.o. broj HR20 240700 011005 24542 poziv na broj: prikazan na prijavici, najkasnije dan prije održavanja seminara.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija