30. Rujan 2019.

Novi Zakon o zemljišnim knjigama, Novi instituti i procesna pravila – SEMINAR

Seminar “NOVI ZAKON O ZEMLJIŠNIM KNJIGAMA, Novi instituti i procesna pravila” održava se u Zagrebu 30. rujna 2019. u 9:30 sati u prostorima
Hrvatske obrtničke komore, Ilica 49.

Predavači:
Ana-Marija Končić
, Voditeljica Zemljišnoknjižnog odjela Općinskog suda u Sesvetama
Andrea Simić Rukavina, Viša savjetnica – specijalistica u Sektoru za zemljišnoknjižna i stvarna prava – Uprava za građansko, trgovačko i upravno pravo u Ministarstvu pravosuđa Republike Hrvatske
Ivo Đuratović, sudac, Predsjednik Zemljišnoknjižnog odjela Općinskog suda u Novom Zagrebu
Voditeljica radionice: Davorka Foretić, dipl. iur., urednica

Naknada za radionicu iznosi 700,00 kn + PDV po sudioniku.

Pogodnost za sudionike iz iste tvrtke:
Prijavljeni sudionici iz iste tvrtke imaju pravo na popust od 10% po sudioniku, te plaćaju kotizaciju u iznosu od 630,00kn + PDV po sudioniku.

Naknada uključuje sudjelovanje na radionici, tiskani program, radni materijal i pribor, tiskana izlaganja predavača, ogledne primjere, potvrdu o sudjelovanju, napitak i brunch za vrijeme stanke.

Naknada se uplaćuje unaprijed na transakcijski račun Town Sight j.d.o.o. broj HR20 240700 011005 24542 poziv na broj: prikazan na prijavici, najkasnije dan prije održavanja seminara.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?